10/11/12

Un grup de joves ataca la seu de CiU a Lleida amb pintura sota el lema “Només lluitant tenim futur”

La seu de CiU apareix pintada amb ous de pintura i una pintada on es pot llegir “Només lluitant tenim futur”.

Aquesta matinada un grup de joves ha atacat amb pintura la seu de CiU a Lleida sota el lema “Només lluitant tenim futur”, un atac que ve a evidenciar la greu situació a la que ens estan portant als joves les polítiques neoliberals del Govern de CiU.

Enmig de les eleccions a la Comunitat Autonòma de Catalunya, ens trobem amb una CiU centrada en el seu discurs “sobiranista” i que juga a despistar, desviant el debat sobre la situació en la que ens trobem les classes populars. Una situació a la que ens han portat amb les seves mesures que poc serveixen per ajudar la classe treballadora, i que no dubtaran en seguir aplicant per tal de defensar els interessos de la burgesia.

Cada dia que passa veiem com hem de cedir més en els nostres drets socials per tal que ells (Fons Monetari Internacional, Unió Europea, bancs i caixes, empreses multinacionals, grans empresaris, etc.) salvin l’actual sistema capitalista. Amb un atur juvenil de més del 50%, unes condicions laborals absolutament precàries i unes taxes universitàries que van camí de convertir l’ensenyament universitari en quelcom elitista, ens veiem obligades a viure en unes condicions inadmissibles o emigrar cap a altres països en busca d’un lloc de treball que ens permeti sobreviure.

Aquest dimecres 14N hi ha convocada Vaga General, una jornada on tenim una oportunitat de sortir al carrer i assenyalar els veritables culpables de la crisi i demostrar als nostres governants que si segueixen destruint el nostre futur no podran governar amb tranquil•litat. 

Perquè de motius ens en sobrem i perquè ens neguem a acceptar el futur de misèria i precarietat que ens ofereixen, aquest 14 de Novembre el jovent sortirem al carrer a lluitar pel nostre futur, a cridar ben fort que per molt que ho intentin no abaixarem el cap mentre ells ens segueixen explotant, a evidenciar que ens neguem a reglar les nostres vides al capitalisme i perquè només lluitant tenim futur!

El 14 de Novembre, ningú al seu lloc de feina, tothom al carrer!

Només lluitant tenim futur!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada