20/11/12

Carta oberta al jovent lleidatà davant les eleccions autonòmiques del proper 25 de novembre


“Jove, amb la CUP tenim futur!”

El proper 25 de novembre tindran lloc les Eleccions autonòmiques a la Comunitat Autònoma de Catalunya (CAC), unes eleccions que arriben en un moment delicat per al jovent català. Cada dia que passa veiem com hem de cedir més en els nostres drets socials per tal que ells (Fons Monetari Internacional, Unió Europea, bancs i caixes, empreses multinacionals, grans empresaris, etc.) salvin l’actual sistema capitalista. Amb un atur juvenil de més del 50%, unes condicions laborals absolutament precàries i unes taxes universitàries que van camí de convertir l’ensenyament universitari en quelcom elitista, ens veiem obligades a viure en unes condicions inadmissibles o emigrar cap a altres països en busca d’un lloc de treball que ens permeti sobreviure.

Aquestes eleccions arriben molt marcades per l’actual conjuntura que vivim al Principat de Catalunya. El creixement de l’independentisme durant els darrers anys entre les classes populars ha estat aprofitat per l’oportunisme característic de CiU, que ha dissenyat gràcies a les seves fortes influències un escenari propici on, després d’aplicar la seva particular medicina en forma de retallades i defensa dels privilegis de les classes dominants, ha sabut centrar el debat cap a una altra banda i fer creure entre la població que és el gran abanderat en la lluita per la independència del nostre poble.

Però no ens podem deixar enganyar pels seus discursos plens d’ambigüitats i buits de solucions reals per a les problemàtiques dels i les joves. És l’hora del poble, és l’hora del jovent diem nosaltres. Ara més que mai cal apostar per la independència del nostre poble sencer, sense renúncies, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, cal que el jovent apostem per la independència dels Països Catalans. Ara més que mai cal apostar per una independència que proporcioni plena sobirania al nostre poble, que ens permeti decidir com volem organitzar els nostres recursos, al servei de les persones i no dels mercats, cal que el jovent apostem pel socialisme. Ara més que mai cal apostar per un model de relacions que no subjugui el paper de la dona al de l’home, que contempli totes les opcions sexuals i de gènere, cal que el jovent apostem pel feminisme. Ara més que mai el jovent necessitem la CUP-Alternativa d’Esquerres com a eina de lluita al Parlament de la CAC.

Ja fa anys que la CUP ha demostrat el que és, i ho ha fet des del treball més elemental i proper, des dels municipis; poble a poble, ciutat a ciutat ha demostrat com una nova manera de fer política és possible, al costat del poble i de les lluites socials. Amb la situació descrita anteriorment, i amb una alternativa a CiU que pensa més en poltrones i en com dibuixar l’encaix d’una futura Catalunya independent en una Unió Europea que ens asfixiaria i vulneraria la nostra sobirania com a poble, la CUP-Alternativa d’Esquerres esdevé l’única opció real per tal d’assegurar que portarà al Parlament la veu del poble, la veu de les lluites socials, la veu d’aquelles que estem fartes d’aquest sistema que ens ofega. Perquè és imprescindible no oblidar que la presència al Parlament és una eina de lluita, una més; la lluita no es fa només al parlament, la lluita es fa al carrer, al lloc de treball, al centre educatiu... I la CUP-Alternativa d’Esquerres ho sap perfectament.

Jove, aquest 25 de novembre no dubtis i assegura’t de plasmar les teves esperances i les teves ganes de canviar aquesta realitat que ens asfixia en el teu suport a la CUP. I recorda que, sigui quin sigui el resultat, el dia següent tocarà posar-se a treballar i seguir lluitant per la independència, el socialisme i el feminisme del nostre poble.

Només lluitant tenim futur, amb la CUP tenim futur, perquè la CUP és lluita!


Atentament,

Arran Lleida
Lleida, 20 de novembre de 2012

Al següent enllaç podeu visualitzar la carta i descarregar-la:







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada