10/11/12

Acte jove de suport a la CUP divendres 16 de novembre: "Què en hi juguem el jovent en aquestes eleccions?"

És l’hora del poble, és l’hora del jovent diem nosaltres. Ara més que mai cal apostar per la independència del nostre poble sencer, sense renúncies, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, cal que el jovent apostem per la independència dels Països Catalans. Ara més que mai cal apostar per una independència que proporcioni plena sobirania al nostre poble, que ens permeti decidir com volem organitzar els nostres recursos, al servei de les persones i no dels mercats, cal que el jovent apostem pel socialisme. A
ra més que mai cal apostar per un model de relacions que no subjugui el paper de la dona al de l’home, que contempli totes les opcions sexuals, cal que el jovent apostem pel feminisme. Ara més que mai el jovent necessitem la CUP-Alternativa d’Esquerres com a eina de lluita al Parlament de la CAC.

Així doncs, el proper 16 de novembre tindrà lloc al Casal Popular de Joves de Lleida l'acte juvenil de suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres organitzat per Arran Lleida i que a continuació us detallem:

- 19.30h: "Què ens hi juguem el jovent en aquestes eleccions?" Vine a debatre sobre les problemàtiques i les necessitats del jovent, així com les solucions que podem donar com a joves, en definitiva vine a dir la teva sobre el programa de joventut de la CUP.

- 21.00h Sopar Popular i Actuació Musical amb Jordi Montañez.

No us ho perdeu!

El jovent amb la CUP!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada