19/11/12

Arran Lleida realitza una acció simbòlica davant de l’estació de RENFE i realitza un acte donant suport a la CUP-Alternativa d’Esquerres a les properes eleccions autonòmiques


L’acció ha volgut posar sobre la taula la problemàtica entorn a l’èxode massiu de joves cap a altres països degut a la precarietat laboral existent i com la CUP-AE, única candidatura veritablement transformadora, és l’única opció de lluita al Parlament de Catalunya, .

Aquesta tarda, Arran Lleida ha realitzat una acció simbòlica a mode de “performance” a l’estació de trens de RENFE recreant una problemàtica molt latent que pateixen els i les joves actualment: l’emigració massiva cap a països amb més oportunitats laborals. L’acció, en la que uns joves han simulat com prenen el camí cap a un altre país deixant de banda el seu entorn familiar i d’amistats, està emmarcada en la campanya electoral de la CUP-AE, l’única alternativa que el jovent tenim de cara a aquestes eleccions del proper 25N per tal de canviar les coses.

Les condicions amb les quals ha de viure el jovent està obligant a molts joves a prendre la decisió de deixar els Països Catalans i emigrar a altres països del nord d’Europa en busca d’una feina que els permeti sobreviure; altres països que, tot i tenir índexs d’atur juvenil molt més baixos que els nostres segueixen oferint al jovent feines precàries, amb jornades laborals molt llargues a canvi d’uns sous molt baixos.

La mateixa tarda de divendres, Arran Lleida va organitzar també un debat juvenil per tal de veure quines són les necessitats del jovent i obrir, així, el debat sobre el programa de joventut entre el jovent de la ciutat.





Des d’Arran Lleida apostem per una independència que proporcioni plena sobirania al nostre poble, que ens permeti decidir com volem organitzar els nostres recursos, al servei de les persones i no dels mercats, cal que el jovent apostem pel socialisme com a via de superació de l’actual sistema capitalista, un sistema que està acabant amb totes les nostres expectatives i que no permetrà mai el nostre desenvolupament com a joves.

Aquest 25 de novembre tenim l’oportunitat d’obrir una escletxa al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya. La CUP-AE pot servir al jovent com a eina de lluita al Parlament, per ser l’altaveu de les lluites populars, per plantejar alternatives clares des de l’esquerra per superar aquesta crisi a la qual les classes dominants ens han portat.


ARRAN LLEIDA. 16 de novembre de 2012. Lleida

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada