4/9/12

Presentació d’Arran Lleida. 6 anys de lluita juvenil a Lleida



Ens plau convidar-vos a la “Presentació d’Arran Lleida. 6 anys de lluita juvenil a Lleida”, un conjunt d’actes organitzats per presentar la nova organització Arran i alhora no oblidar que fa 6 anys que va néixer l’Assemblea de Joves de Lleida, de la qual Arran Lleida pren el relleu per tal de continuar amb la lluita juvenil a la ciutat per tal de construir una societat més justa i millorar la participació i implicació dels joves en aquesta.

Així doncs, us transmetem la nostra invitació als actes de presen
tació d’Arran que tindran lloc el dissabte 15 de setembre i que constarà de varis actes que a continuació us detallem:

- Pel matí a partir de les 09.30h al Pràctiques II tindrà lloc la III edició del Torneig de Futbol Jove Joaquim Maurin, amb el qual recordem la figura del revolucionari lleidatà fundador del BOC i del POUM. Per apuntar-vos al torneig podeu fer les inscripcions al centre de recursos juvenils la Palma o bé al correu lleida@arran.cat. Cal que ens feu arribar el nom dels participants i un telèfon de contacte, el preu de la inscripció és de 5 euros per equip.

- Per la tarda a les 19.00h tindrà lloc la xerrada de presentació d’Arran al Casal Popular de Joves de Lleida (C/Governador Montcada, 9).

- A partir de les 20.30h de la nit a la Sala Europa (C/Ballester 14), us convidem a la II Trobada de Música Jove de Lleida, la segona edició d’aquest concert-concurs que pretén ser un espai de trobada de grups novells de la ciutat en el qual tinguin l’oportunitat d’actuar i alhora participar en un concurs que permetrà al guanyador tocar a la propera edició de la Festa dels Països Catalans.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte lleida@arran.cat.

Esdeveniment al facebook, aquí

Us hi esperem!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada