12/9/12

Massiva participació a la manifestació de l’onze de setembre avui a Lleida

Avui, mes d’un miler de persones han participat a la manifestació organitzada per ARRAN i la Candidatura d’Unitat Popular dins de les mobilitzacions en el marc d’aquest onze de setembre de 2012 on també hi han hi col•laborat el Casal Ocell Negre de Lleida, l’Arreu de Mollerussa i el Rostoll de Tàrrega. 

La manifestació, ja consolidada en la seva setzena edició, s’ha desenvolupat darrera una pancarta amb un lema que no deixa lloc a dubtes: “ni pacte fiscal, ni pacte social. Independència i socialisme”. Un lema amb el qual l’esquerra independentista vol deixar clar que l'autèntica sobirania econòmica només serà possible en el marc d'uns Països Catalans lliures i aquesta independència és indestriable de la lluita per la justícia social. 

L’acte polític ha servit per presentar ARRAN, l’organització juvenil successora de l’Assemblea de Joves de Lleida i Maulets a Ponent que ha realitzat un parlament en el qual hi ha participat diverses organitzacions de Ponent com els casals Rostoll de Tàrrega, l'Arreu de Mollerussa, l'Ocell Negre de Lleida, el sindicat CGT, el centre social autogestionat La Maranya, el Casal Popular de Joves o la mateixa CUP.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada