17/9/12

Més de dos centenars de joves participen dels actes de la Presentació d’Arran Lleida


Dissabte més de dos centenars de joves van participar dels actes de presentació d’Arran Lleida.

Els actes van durar tot el dia i van incloure el III Torneig de Futbol Jove “Joaquim Maurin”, una xerrada de presentació i la II Trobada de Música Jove de Lleida.


Sota el lema “Presentació d’Arran Lleida. 6 anys de lluita juvenil a Lleda!” dissabte van tenir lloc els diferents actes que Arran Lleida va organitzar per donar-se a conèixer als joves de la ciutat. Els actes de van començar a les 09.30h del matí al CEIP Pràctiques II amb el III Torneig de Futbol Jove “Joaquim Maurín”, torneig que va néixer ara fa dos anys en el marc del quart aniversari de l’Assemblea de Joves de Lleida, amb el qual a banda d’homenatjar Joaquim Maurin, revolucionari lleidatà fundador del BOC i del POUM, també es pretén consolidar un espai de trobada per al jovent de Lleida, i en especial per a les entitats juvenils que conformen el seu teixit associatiu. El torneig en el qual van participar una cinquantena de joves va finalitzar amb la victòria de l’equip “Soldados”.

A les 19h va tenir lloc la xerrada de Presentació d’Arran al Casal Popular de Joves de Lleida, xerrada que va servir per explicar d’on ve Arran Lleida, el recorregut de l’AJLL i els reptes de la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista.

Finalment, a partir de les 21h va tenir lloc la II Trobada de Música Jove, un espai musical on grups novells de la ciutat van tenir l’oportunitat de participar d’un concurs, el guanyador del qual actuarà a la propera edició de la Festa dels Països Catalans. La vetllada va començar amb l’actuació de Pam a Pam, que van començar a fer moure les 150 persones que van assistir a l’acte; a continuació va actuar Surko, que va portar un rap amb lletres crítiques; més tard, Orígens va aconseguir crear el caliu que es buscava entre el públic i finalment, Deperllà va posar punt i final a les actuacions amb el seu rock fresc.

Al final, Deperllà va guanyar el concurs en unes votacions força ajustades i serà el grup que participarà a la propera edició de la Festa dels Països Catalans.

Des d’Arran Lleida considerem un èxit la jornada de presentació i ens mostrem satisfets de veure com el jovent lleidatà es mostra actiu i participatiu en les activitats de joves i per a joves. Animem al jovent lleidatà a unir-se a Arran, a formar part d’aquest projecte i lluitar per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada