22/2/14

Una quinzena de persones irrompen en una classe impartida per un General de l’Exèrcit espanyol

Aquest matí una quinzena de joves han irromput en una classe del curs “Lideratge i management estratègic i operatiu”, curs que ofereix la Universitat de Lleida organitzat per l’Institut Municipal d’Educació, i que és impartit per Miguel Alcañiz Coma, General de divisió i “Jefe de Fuerzas Pesadas” de l’Exèrcit espanyol.

L’acció de denúncia ha fet que s’impedís el començament de la classe, entrant a
l’aula sota els crits de “Fora feixistes de la universitat” i exhibint pancartes que mostraven el rebuig cap a la figura del militar i professor convidat per la UdL, Miguel Alcañiz Comas, que a més va assistir el desembre passat a l’homenatge d’un veterà de la División Azul, exèrcit de voluntaris que el règim de Franco va enviar a la Unió Soviètica sota les ordres d’Adolf Hitler.

Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, denuncien que des de la Universitat de Lleida es convidin personatges com aquest per impartir cursos, representants vigents del feixisme que promouen valors profundament antidemocràtics. Hem assenyalat avui el feixisme a la universitat de la mateixa manera que ho seguirem fent a la universitat i a tot arreu, perquè el feixisme avança si no se’l combat.

Educació digna en una terra lliure!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada