23/2/14

Un grup de joves fan una concentració de rebuig a les noves generacions del Partit Popular de Catalunya


Un grup de joves ha convocat una concentració per mostrar el rebuig d’aquells que amb les seves polítiques ens esclafen i ens oprimeixen com a joves. 


Aquesta tarda, una trentena de joves, ha cridat “Fora feixistes dels nostres
carrers!” a la plaça Maria Mercè Marçal de Cappont.

En la societat actual no poden tenir cabuda les polítiques feixistes, opressores que ens neguen drets com els de l’autodeterminació del poble català, el lliure dret de la dona per decidir que fer amb el seu cos, volent reformar la llei de l’avortament, o fent retallades constants als drets socials de la classe treballadora.

El jovent organitzat de la ciutat, ha assenyalat i seguirà assenyalant aquestes polítiques, ja que no han d’existir, i que ens vulneren com a poble i com a classe, i defensen per sobre de totes les coses als banquers i grans empresaris.

Amb aquesta concentració hem deixat clar que aquest tipus de gent no es benvingut a la nostra ciutat, i que mentre ells no ens deixin somiar, nosaltres serem el seu pitjor malson.

No podem permetre que un partit feixista, masclista, racista, espanyolista, retrògrad, repressor i nacionalcatòlic celebri quelcom a la nostra ciutat.

Contra el feixisme, ni un pas enrere!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada