23/9/13

Assemblea Oberta "Independència per canviar-ho tot" a Lleida

La triple crisi social, nacional i democràtica que viuen els Països Catalans s’ha traduït en l’obertura de nous escenaris polítics. Nous escenaris que ens ofereixen, per una banda, la possibilitat de generar projectes i alternatives radicalment democràtiques i transformadores i, per l’altra, fer sentir la nostra veu en el procés polític pel dret a decidir. La lluita per la independència ha de ser sinònim d’una independència política, econòmica i democràtica que ens allunyi de les receptes neoliberals actuals.


Sobre aquestes bases, l’Esquerra Independentista llença la proposta de treball de la campanya “Independència per Canviar-ho Tot”. Es tracta d’un projecte que té com a objectiu retornar a la ciutadania el procés sobiranista, fins ara a mans de CiU i ERC (autoassignats els nous artífex d’aquest procés sobiranista), i recollir la veu de la gent, les persones, els col·lectius i els moviments socials que són, en defini


tiva, la garantia de formació i conformació de la consulta i del futur del nostre país. 

Aprofitant, doncs, l’oportunitat d’omplir de contingut el procés sobiranista i poder intervenir en aquest escenari, et convidem a una assemblea oberta el proper dia 1 d'octubre al Casal Popular de Joves de Lleida (20:00 h al carrer Tallada, 1). Es tracta d’una trobada a partir de la qual poder plantejar el debat des de zero i presentar així les alternatives necessàries per començar a construir el veritable model de país que volem.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada