2/9/13

Assemblea oberta de preparació de la cadena humana en defensa dels drets socials a Lleida

El procés sobiranista, que va avançant cada dia que passa, tindrà un punt d'inflexió el proper 11 de setembre. Les lluites pels nostres drets socials que són tant latents en els temps actuals, han d'estar ben presents en el projecte de construcció d'un nou model de país. La lluita per la independència no significa només lluitar per un Estat propi -amb les mateixes receptes i els mateixos gestors que l'actual- sinó que, sobretot, hauria d'aconseguir un projecte polític just amb aquells drets socials, econòmics i democràtics que la crisi econòmica, l'ofensiva neoliberal i les polítiques de retallades estan posant cada cop més en entredit. 


Creiem que és imprescindible que els moviments socials incideixin en el discurs del procés sobiranista. Considerem de vital importància fer sentir la nostra veu i el nostre model de societat. No n'hi ha prou amb un canvi de sobirania política, sinó que necessitem també un canvi estructural, polític, econòmic i social.

És per això que diversos col·lectius de Lleida hem trobat oportú trobar-nos el dia 9 de setembre per envoltar un CAP i mostrar així la nostra total oposició a la política de retallades i al retrocés de drets socials que està portant a terme el govern de CiU amb el vistiplau d'ERC. Cadascun dels moviments socials tindrà un espai per explicar, breument, la situació en la que es troba. La idea és que la convocatòria sigui plenament obertament i que el protagonisme sigui col·lectiu.

Us convidem a participar de l'assemblea oberta de preparació de la cadena humana el proper dijous 5 de setembre a les 19.00h al Casal de Joves (C/Tallada,1)

Vine i digues la teva!

Defensem els serveis públics, construïm el país que volem!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada