4/2/13

Arran Lleida encartella diversos autobusos urbans de Lleida denunciant l’augment de les tarifes


Arran Lleida ha encartellat diversos busos de la ciutat per tal de mostrar públicament el seu rebuig a l’augment de les tarifes produït amb l’entrada d’any.

Arran Lleida ha realitzat aquesta tarda una acció de denúncia encartellant diversos autobusos urbans de Lleida, denunciant així l’augment de les tarifes que el govern municipal ha realitzat. El jovent lleidatà organitzat ens veiem obligats a sortir al carrer per mostrar la nostra oposició a la pujada de les tarifes dels autobusos urbans de la ciutat, una mesura inadmissible que perjudica al conjunt de la classe treballadora, principal usuària del transport públic, i que s’acarnissa especialment amb el jovent, que si no teníem prou amb patir situacions de precarietat extrema i d’atur insostenible, també hem de veure com ens retallen els nostres drets més elementals.

Aquest any, la pujada del transport públic ha estat d’una mitjana del 3,5% per al conjunt de títols de l’ATM de Lleida; els mateixos que s’omplen la boca en defensa dels drets socials són els que ara augmenten les tarifes, intentant encobrir allò que realment és: una retallada als nostres drets socials. Si aquest és el model de ciutat que vol el govern municipal del PSC, que no dubtin que el jovent sortirem en defensa dels nostres drets; el transport públic no és ni un luxe ni un privilegi, és un dret que permet als ciutadans moure’s pel teixit urbà.

Des d’Arran Lleida entenem el transport públic com una eina al servei de les classes populars, allunyat dels interessos privats, i que ha d’afavorir la cohesió territorial i social entre els diferents indrets del nostre país. També apostem per un model de transport públic respectuós amb el medi ambient i accessible per a tot el jovent del nostre país, allunyat de projectes elitistes com el TAV (Tren d’Alta Velocitat).


És per això que un cop més, el jovent organitzat sortim al carrer per demanar un transport públic de qualitat i gratuït, veritablement al servei de les classes populars.

Contra les retallades i la privatització: No paguem! Defensem el transport públic!


ARRAN LLEIDA. 1 de febrer de 2013. Lleida

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada