15/1/13

Arran Lleida anima al jovent lleidatà i als col·lectius juvenils de la ciutat a adherir-se al Manifest de suport al Casal de Joves!



Arran amb el jovent que construeix alternatives! Arran amb el Casal Popular de Joves!


Aquest dijous, el Casal Popular de Joves presenta el manifest "No desallotjareu els nostres somnis. El Casal és del jovent!", un manifest que busca per una banda denunciar el desallotjament que la Paeria va precipitar el passat desembre, i d'altra banda fer visible que el projecte del Casal és obert a tothom i que és una necessitat pel jovent lleidatà. És per això, que des d'Arran Lleida volem emplaçar al conjunt del jovent lleidatà i a tots els col·lectius i entitats juvenils de la ciutat a donar el seu suport al Casal Popular de Joves signant el Manifest del Casal a través del blog http://elcasalesdeljovent.blogspot.com

A continuació us fem extensibles les darreres informacions del Casal Popular de Joves:


Imatge en línia 1



80 col·lectius i 400 persones ja rebutgem el desallotjament del Casal i apostem per un espai autogestionat pels joves de Lleida. Però volem ser molts més abans de dijous!
Avui dilluns el manifest de suport al projecte del Casal Popular de Joves i en rebuig al seu desallotjament ha arribat a les 400 adhesions individuals i 80 col·lectives. Ens ajudes a convèncer a més col·lectius i persones que el seu suport per aconseguir un Casal realment autogestionat i denunciar el desallotjament és important?
Reenvia, comparteix i ADHEREIX-TE!


Dijous presentem el manifest: Acompanya'ns a demostrar-los que el Casal és del jovent

T'animem a acompanyar-nos en la presentació del manifest i les adhesions finals!
 Des de les 11h muntarem un punt de recollida de suports al Rectorat de la UdL
A les 13h actuaran els Bastoners de la UdL, farem un vermut plegats i presentarem el llistat definiu de suports (personals i de col·lectius) davant de l'antic Casal del c. Governador Montcada
Ens agradaria comptar amb la teva presència per fer visible el munt d'adhesions col·lectives i personals que estem rebent. 


Imatge en línia 2



Altres informacions:


- Com cada dimecres, t'esperem a l'assemblea del Casal. A les 19h a la 8ena planta de l'edifici dels sindicats.


Autogestionem-nos_construïm alternatives_creem ponts entre nosaltres!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada