13/2/13

El jovent contra la corrupció: assenyalen el PP a Lleida pels darrers casos de corrupció

Un grup de joves ha realitzat aquesta matinada pintades a la seu del Partit Popular a Lleida pels darrers casos de corrupció que han sortit a la llum les darreres setmanes.


Aquesta matinada un grup de joves han realitzat una acció simbòlica pintant a la seu del PP a Lleida uns sobres on es podia llegir “PP, corruptes!”, assenyalant així el Partit Popular pels darrers casos de corrupció que han sortit a la llum aquestes darreres setmanes.

Aquest cas, com d’altres tants casos de corrupció que freqüentment apareixen als mitjans de comunicació, no és aïllat ni és un fet puntual. La corrupció està instal·lada en els fonaments d’aquest sistema capitalista que només busca l’obtenció de beneficis econòmics ràpids, a costa de la classe treballadora, que som qui paguem les conseqüències i hem de veure com, casos com aquest, resten impunes. 

Cal acabar amb la corrupció, però més important encara és acabar amb l’actual sistema capitalista i construir el socialisme, un sistema just, al servei de les persones i no dels interessos dels mercats. Des d’Arran Lleida entenem que mostres de rebuig com aquestes són reaccions normals a la situació que ens fan viure; no podem quedar-nos de braços creuats davant la situació actual. I la nostra proposta és clara, per assolir plena sobirania per al nostre poble, per poder decidir el nostre futur, per la independència dels Països Catalans; per construir un model de societat just i igualitari, al servei de la col·lectivitat i no dels interessos personals d'uns quants, pel socialisme; i finalment, per aconseguir un model de relacions lliures entre totes les persones i acabar amb el patriarcat, pel feminisme.

Els culpables de la situació a la que sotmeten al jovent no poden quedar sense ser assenyalats, per això animem al jovent lleidatà a organitzar-se i combatre així totes aquelles institucions que no ens permeten decidir sobre el nostre futur. Si els nostres opressors utilitzen diversos fronts per agredir-nos, nosaltres ens defensarem lluitant a tots els fronts. Perquè no serem vertaderament lliures fins que enderroquem totes les opressions. I Perquè només amb la conscienciació, l’organització i la lluita ho aconseguirem.



No tenim res a perdre!
Només lluitant tenim futur!

2 comentaris:

  1. L'accent de "només" és cap a l'altre costat. Que algú els ho faci saber!!!

    ResponElimina
  2. Suposo q deuen ser els nervis del moment...

    ResponElimina