3/6/13

XERRADA: "Dels feminismes a la teoria Queer" a càrrec de membres del col·lectiu LIRACGS 7 juny 19.30h

Divendres 7 de juny
XERRADA: "Dels feminismes a la teoria Queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere" a càrrec de membres del col·lectiu LIRACGS
Dins del cicle de xerrades "Entre els feminismes i la teoria queer"
Organitzat per l'Esquerra Independentista de Lleida

L'edifici del Rectorat de la UdL acollirà el proper divendres una nova xerrada del cicle "Dels feminismes a la teoria Queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere". La sessió, que tindrà lloc a les 19:30 a la Sala de Juntes del segon pis, estarà conduïda per Jose Antonio Langarita i Jordi Mas, membres del col·lectiu LIRACGS (Línia de Recerca i Acció en Gèneres, Cossos i Sexualitats). Tots dos ens oferiran una xerrada sobre l'homosexualitat i la transexualitat (patologització dels cossos i sexualitat amb altres lògiques identitàries). 

Si vols conèixer una mica més el col·lectiu: http://liracgs.wordpress.com/


Les properes xerrades són les següents:

- Dia 7 de juny, 19:30 h. "Dels feminismes a la teoria Queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere", a càrrec de Jose Antonio Langarita i Jordi Mas, membres del col·lectiu LIRACGS (Sala de Juntes del segon pis del Rectorat de la UdL). 

- Dia 22 de juny, 19:30 h. "Els feminismes i les teories queer. Similituds i diferències en la lluita antipatriarcal (Casal de Joves de Lleida, C/Cavallers cantonada amb C/Tallada). 


Propera xerrada: Divendres 7 de juny, 19:30 h. Xerrada "Dels feminismes a la teoria Queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere", a càrrec de membres del col·lectiu LIRACGS (Sala de juntes del segon pis del Rectorat de la UdL)

Organitza l'Esquerra Independentista de Lleida: Arran, Casal Independentista l'Ocell Negre, CUP Lleida i SEPC UdL. 
Col·labora: Casal de Joves de Lleida.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada