12/6/13

Arran Lleida es solidaritza amb les encausades de Les Corts que afronten un judici per la vaga general del 29-M

Arran Lleida ha realitzat una acció simbòlica aquesta tarda tintant la font de la Plaça del Clot de les Granotes de color groc per tal de demanar l’absolució per les companyes de Les Corts (Barcelona) que el proper divendres 14 de juny afronten un judici per la Vaga General del 29-M on s’afronten a penes d’entre 5 i 7 anys de presó.

Aquesta tarda, Arran Lleida ha realitzat una acció simbòlica tintant de groc l’aigua de la font de la Plaça del Clot de les Granotes i desplegant una pancarta sota el lema “Absolució encausades 29-M de Les Corts”, solidaritzant-se així amb les companyes del barri barceloní de Les Corts que el proper divendres 14 de juny afronten un judici en el qual els demanen penes d’entre 5 i 7 anys de presó pels fets de la Vaga General del 29 de març de 2012.

El cas de les companyes de Les Corts és un exemple més de l’actuació repressiva del tot desproporcionada que es va derivar de la ja històrica vaga general del 29M. Els números parlen per ells mateixos: un centenar de detencions, sis empresonaments i més de cent persones ferides. El caràcter polític d’aquestes elevades imputacions resulta més que evident. El Fiscal, L’Ajuntament de Barcelona i el cos de Mossos d’Esquadra s’han posat d’acord per demanar-los penes del tot desproporcionades. Però a les companyes de les Corts no les jutgen per haver tallat un carrer el dia 29M, les jutgen per la seva condició de joves compromeses amb la seva lluita contra el capitalisme, es tracta, ni més ni menys, d’un judici contra la consciència social.


Davant d’aquest fet, Arran Lleida ens solidaritzem amb les companyes de Les Corts encausades, de la mateixa manera que ens solidaritzem amb el conjunt de persones encausades durant la jornada de vaga general del 29-M i en demanem la seva absolució. Uns quants mesos després, aquestes companyes represaliades continuen lluitant i podem assegurar que ho continuaran fent. No tenim por i si la repressió és la seva eina, la solidaritat és la nostra arma. I a cada atac, nosaltres respondrem cridant encara més fort: prou repressió.


Prou repressió contra la consciència social!
Encausades 29M absolució!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada