11/2/14

Independència per Canviar-ho Tot | Dijous 13 de febrer: Presentació Som Connexió

Presentació de la cooperativa de consum Eticom-Som Connexió
Avancem cap a la sobirania de les infraestructures i dels serveis de les telecomunicacions per canviar-ho tot!

Eticom-Som Connexió (http://www.somconnexio.org/) és una cooperativa que treballa en l'àmbit de les telecomunicacions. Amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels serveis de telefonia i connexió a Internet, aquesta cooperativa aglutina tot un conjunt de persones que volen avançar cap a la sobirania de les infraestructures i dels serveis de les telecomunicacions. Entre els seus objectius, destaquen la distribució justa de la riquesa, la centralitat en les persones i en la seva dignitat, la sostenibilitat ambiental, la participació democràtica i la solidaritat.

A Lleida, la cooperativa començarà a caminar a mitjans del mes de març amb la celebració d'una assemblea constituent, que presentarà el procés de treball dut a terme fins al moment.

Per això des de l'assemblea de la campanya Independència per canviar-ho tot a Lleida presentem aquesta xerrada que planteja, d'una forma similar al que ja vam fer amb la presentació de Som Energia, un debat al voltant dels nous models de gestió dels serveis de telefonia i connexió a Internet que volem construir. 

Us convidem a tots i totes a participar d'aquest acte!


Dijous 13 de febrer a les 19:30h a la Coordinadora d'ONGD i altres moviments solidaris de Lleida (C/Doctor Combelles,11)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada