9/7/12

Qui som?

   Qui som?

L’Assemblea de Joves de Lleida va nèixer de la voluntat d’un grup de joves de la ciutat de crear una base organitzativa que serveixi als i les joves de Lleida per avançar en la denúncia i la resposta a les problemàtiques que ens afecten com a joves lleidatans, amb l'objectiu d'assolir la independència i el socialisme per als Països Catalans. 
Després del procès d’unió entre Maulets, el jovent independentista revolucionari i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista, entre altres col·lectius, neix Arran i, conseqüentment, l'Assemblea de Joves de Lleida esdevè Arran Lleida. 
Arran Lleida pretén ser un espai de trobada per als joves de la ciutat, un marc de treball i mobilització des d’on avançar en l’estructuració d’un moviment juvenil fort i coherent que doni respostes directes i tangibles a les agressions de les que som objecte com a joves.
Partint del treball local, Arran Lleida ens coordinem amb altres realitats de lluita juvenil a través d'Arran, on ens unim les diferents Assemblees d'Arran dels Països Catalans per impulsar un treball i una lluita comuns a nivell nacional. 
Amb l’ànim de sumar-nos a la dinamització del teixit associatiu de la ciutat, a través de l’autoorganització ciutadana, us animem a col·laborar i recolzar aquest projecte dels i les joves de Lleida alhora que esperem compartir amb vosaltres totes les complicitats i espais de lluita possibles, fent junts un camí per una Lleida més lliure i més justa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada