18/10/13

19-O: Totes a la Manifestació de Barcelona "Independència per canviar-ho tot!"Des d’Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista, fem una crida a tot el jovent dels Països Catalans a participar de la manifestació nacional que tindrà lloc a Barcelona el proper 19 d’octubre en el marc de la campanya independència per canviar-ho tot.


Només amb la independència no en tenim prou. La independència és imprescindible per a la construcció d’un futur lliure als Països Catalans, però cal que la vinculem a un procés de canvi integral del qual nosaltres, les joves, en siguem protagonistes. Cal que fem confluir les lluites nacionals, socials, democràtiques i les lluites per l’alliberament personal i de gènere per construir juntes un futur digne per a les classes populars dels Països Catalans.

Perquè no assolirem la veritable independència si no ho canviem tot. Perquè no serem sobirans en un país segrestat pel pagament del deute il·legítim que ens imposa Unió Europea i els mercats. Perquè no ens sabrem veritablement lliures si no ens alliberem també de la nostra oligarquia paràsita. Perquè cal que ens desvinculem del patriarcat, que ens nega el dret a decidir sobre els nostres propis cossos i ens imposa com i amb qui han de ser les nostres relacions. Perquè hem de superar les fronteres autonòmiques imposades pels estats espanyol i francès i construïr lliurement els Països Catalans.

Perquè volem ser joves lliures en una terra lliure.

El jovent trenquem les regles per canviar-ho tot!


CRIDA DEL 19 D’OCTUBRE

Només amb la independència no construirem un futur millor i més lliure. Però la independència és imprescindible per a tenir la possibilitat de construir aquest futur. Necessitem la independència però no en tenim prou amb la independència.

Construir els Països Catalans, ara i aquí, és possible. Des de tots els seus territoris. Unint la lluita pels drets socials amb la defensa dels drets nacionals i la batalla pels drets democràtics. Fent d’aquest caminar la gestació d’una identitat inclusiva, oberta i popular. Ara i aquí, és possible.

La sobirania econòmica és una garantia imprescindible per a poder obtenir una independència real. Un poble plenament sobirà en política econòmica és l’única opció per a deslliurar-nos de les imposicions dels mercats i la Unió Europea.

La mobilització popular és l’única garantia que tenim per assolir la independència. És la garantia que es podrà fer descarrilar el nou pacte amb l’estat que ja ens estan preparant les elits d’aquí i d’allà. És la garantia que anul·larà el somni lampedusià de fer que tot canviï per a que no canviï res. És la garantia que barrarà el pas de nou a l’espanyolisme i no es conformarà amb governs de progrés de baixa volada.

L’organització de les classes populars és l’eina que ha d’obrir un procés constituent. Aconseguir plens drets socials, alliberament de gènere, redistribució de la riquesa i democràcia econòmica només depèn de la força del nostre poble organitzat i mobilitzat.

Independència per canviar-ho tot és una iniciativa que vol posar aquests eixos polítics al centre del debat. Som multitud les persones que volem canviar les coses. Aquelles persones que ens han precedit en aquesta lluita han escrit les millors pàgines de la història del nostre poble. Ara que s’entreobren les portes del canvi, cal la força d’aquest poble per obrir-les de bat a bat.

Per tot això fem una crida a una primera mobilització als carrers de Barcelona el 19 d’octubre. Per continuar lluitant per canviar-ho tot.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada