12/9/13

Arriba el 1r aniversari d'Arran: 7 anys de lluita juvenil a la ciutat

Un any més des d'Arran Lleida volem celebrar l'aniversari del jovent organitzat de la ciutat i ens agradaria fer-ho amb tots vosaltres, especialment amb aquelles que hem anat treballant colze a colze al llarg del nostre primer any de vida i anteriorment com Assemblea de Joves de Lleida. És per això que volem fer extensiva la nostra celebració a tot el jovent i el teixit associatiu de la ciutat.

L'aniversari se celebrarà el pròxim dissabte 21 de setembre i consta de les següents activitats:

- Pel matí a partir de les 10.00h al CEIP Pràctiques II tindrà lloc la IV edició del Torneig de Futbol Jove Joaquim Maurin, amb el qual recordem la figura del revolucionari lleidatà fundador del BOC i del POUM. Per apuntar-vos al torneig envieu un correu a lleida@arran.cat. Cal que ens feu arribar el nom dels participants i un telèfon de contacte, la inscripció és gratuïta. Us emplacem a que hi participeu especialment com a entitats! A part del torneig de futbol, aquest any muntem un torneig 3x3 de bàsquet, si estàs interessat/da en participar-hi envia un correu a lleida@arran.cat.

- A partir de les 20.00h de la nit a la Plaça del Pla de l’Aigua, us convidem a la III Trobada de Música Jove de Lleida, la tercera edició d’aquest concert-concurs que pretén ser un espai de trobada de grups novells de la ciutat en el qual tinguin l’oportunitat d’actuar i alhora participar en un concurs que permetrà al guanyador tocar a la propera edició de la Festa dels Països Catalans.


Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a lleida@arran.cat!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada