22/5/13

XERRADA: "Les relacions de gènere als Moviments Socials" 24 de maig a les 19.30h


Divendres 24 de maig

XERRADA: "Les relacions de gènere als Moviments Socials" a càrrec de Bàrbara Biglia
Dins del cicle de xerrades "Entre els feminismes i la teoria queer"
Organitzat per l'Esquerra Independentista de Lleida


L'edifici del Rectorat de la UdL acollirà el proper divendres una nova xerrada del cilce "Dels feminismes a la teoria Queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere". La sessió, que tindrà lloc a les 19:30 a la Sala de Juntes del segon pis, estarà conduïda per Barbara Biglia, doctora en Psicologia i especialitzada en feminismes i estudis de gènere. La Barbara ens oferirà una xerrada i un taller obert i participatiu, a través del qual parlarà sobre les relacions de gènere als moviments socials".

Si vols conèixer una mica més la Bàrbara, aquí tens els seus articles oberts: http://urv.academia.edu/BarbaraBiglia

Per introduir aquest debat a la ciutat de Lleida, l'Esquerra independentista us convida a participar al cicle "Entre els feminismes i la teoria queer. Una reflexió al voltant de les identitats sexuals i de gènere". Les xerrades, que van començar el passat dia 5 d'abril, s'allargaran fins el dia 22 de juny, coincidint amb la proximitat de la Diada Internacional de l'alliberament LGTB.


Les properes xerrades són les següents:

- Dia 10 de maig, 19:30 h. "Les relacions de gènere als moviments socials", a càrrec de Babara Biglia (Sala Víctor Siurana del Rectorat de la UdL).

- Dia 7 de juny, 19:30 h. "Els silencis en el cruising i la transexualitat", a càrrec de Jose Antonio Langarita, Caterina Canyelles i Jordi Mas, membres del col·lectiu LIRACGS (Sala Víctor Siurana del Rectorat de la UdL).

- Dia 22 de juny, 19:30 h. "Els feminismes i les teories queer. Similituds i diferències en la lluita antipatriarcals (Casal de Joves de Lleida, C/Cavallers cantonada amb C/Tallada).


Propera xerrada: Divendres 24 de maig, 19:30 h. Xerrada "Les relacions de gènere als Moviments Socials", a càrrec Bàrbara Biglia (Sala de Juntes del 2n pis del Rectorat de la UdL)

Organitza l'Esquerra Independentista de Lleida: Arran, Casal Independentista l'Ocell Negre, CUP Lleida i SEPC UdL. 
Col·labora: Casal de Joves de Lleida.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada