26/4/13

El Primer de Maig a Lleida



Dimecres 1 de maig
MANIFESTACIÓ: PER L'AUTOGESTIÓ, REPARTIM EL TREBALL I LA RIQUESA!
Nosaltres produïm, nosaltres decidim!
El Primer de maig tots i totes al carrer!
 
Aquest dimecres 1r de maig, com cada any, l'Esquerra Independentista de Lleida (representada per les organitzacions Arran, CUP, Casal Ocell Negre i SEPC) convida a tota la ciutadania a participar en els actes reivindicatius que es duen a terme a la ciutat, en motiu del dia internacional de les treballadores i dels treballadors.

 Davant l'ofensiva neoliberal sense precedents que estem patint els treballadors i treballadores d'aquest país en forma de retallades en prestacions (sanitat, ensenyament, pensions), privatitzacions en el sector públic, precarització dels llocs de treball i el xantatge o condemna a un atur a perpetuïtat, hem de manifestar sense embuts el nostre Prou més rotund i la nostra aposta clara i decidida per una altra forma de fer i d'entendre les coses.

 Aquest any, tal i com venim fent en els darrers temps, els moviments socials, organitzacions polítiques transformadores i el sindicalisme alternatiu de la ciutat convoquem a la ciutadania a les 12.00h a la Plaça del Treball sota el lema "Autogestió. Pel repartiment del treball i la riquesa".


I després... DINAR POPULAR
Des de l'Esquerra Independentista hem considerat adient fer un dinar de germanor després de la manifestació, per tal de recuperar forces i gaudir entre tots i totes d'uns moments de distensió. El dinar consistirà en uns aperitius, amanides i finalment fideuà, tot regat amb vi i/o aigua més el postre de rigor. Per tal de poder assistir al dinar haureu de fer confirmació prèvia al correu de la CUP (cuplleida@gmail.com) fins el mateix dilluns 29 com a data límit. El preu estimat del dinar serà de 10 euros per persona (5 euros menú infantil, per menors de 12 anys) i tindrà lloc a la Societat Gastronòmica La Coronela, situada al carrer Panera del barri vell de Lleida.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada