7/12/12

CONCENTRACIÓ en resposta al desallotjament del Casal Popular de Joves


CONCENTRACIÓ CONTRA EL DESALLOTJAMENT DEL CASAL POPULAR DE JOVES
El jovent volem els nostres espais!
A les 19.00h al Casal Popular de Joves (C/Governador Montcada, 9)

Aquest matí han desallotjat el Casal Popular de Joves de Lleida, espai que fa 10 mesos un grup de joves alliberava per construir-hi un projecte per permetre als i les joves de la ciutat desenvolupar les seves pretensions, compartir les seves inquietuds i transformar aquesta societat. Una iniciativa que permetés al jovent avançar en la seva lluita constant per construir espais veritablement juvenils, on sense tutelatges ni imposicions es pogués bastir un espai de trobada de joves, associacions i moviments socials des d'on poder dur a terme les nostres pròpies iniciatives des d'una perspectiva anticapitalista, assembleària i autogestionada.

Durant aquests mesos, el jovent hem demostrat sobradament la nostra capacitat per autogestionar els nostres espais i construir alternatives al capitalisme, unes alternatives col·lectives, basades en el treball conjunt i la col·laboració entre joves, lluny de l'individualisme al que els seus models d'oci consumista ens volen portar. Així doncs, el Casal Popular de Joves ha esdevingut un  espai que ha donat cabuda a nombrosos projectes i activitats, potenciant la relació entre el jovent i les associacions de la ciutat.

Davant d'aquest desallotjament no ens quedarem de braços creuats, és per això que us animem a participar de la concentració de rebuig al desallotjament que tindrà lloc aquesta tarda a les 19.00 davant del Casal Popular de Joves (C/Governador Montcada, 9).

Perquè som capaces de gestionar els nostres propis espais, volem un casal de joves!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada